Je kozmeceutikum s jedinečným zložením, založenom na komplexe biologicky aktívnych peptidov rybieho kolagénu - BIOPEPTIDE Complex a štruktúrovanej Nutrivi vode.

Obsahuje i tak dôležitý Vitamín C, ktorý okysličuje a zjednocuje farebný tón pleti. Koloidné striebro posiľuje antibakteriálne a protizápalové účinky, Hydromanil zvyšuje hydratačné účinky séra a Biotín sa stará o dobrý stav nechtov a vlasov, posiľuje ich a zabraňuje ich lámaniu a vypadávaniu.

 

Jedná sa o multifunkčný a komplexný prípravok, čo vyplýva z rozmanitosti jeho užívania a veľkého spektra jeho účinkov. Má praktické, univerzálne balenie, je určené k starostlivosti o pleť, tela a vlasov, a obsahuje súbor aktívnych látok vybraných tak, aby ich spojenie malo multiaplikačný účinok.

 

REGENERUJE

 

HYDRATUJE

 

VYŽIVUJE

 

CHRÁNI

 

BIOPEPTIDE Complex, ktorý predstavuje základ BIOPEPTIDE SERUM SPRAY je súbor aktívnych oligo- a polypetidov rybieho kolagénu. Revolučný bielkovinový kokteil, získávaný patentovanou metódou z koží vybraných druhov rýb, bol vyhlásený za budúcnosť kozmetológie a lekárskej vedy v oblasti anti-aging prípravkov.

Peptidy účinkujú tromi spôsobmi:

 

1. Signálne - dávajú podnet a stimulujú fibroplasty k tvorbe kolagénu a elastínu

2. Uvoľňujúce - prezývané tiež ako "žehlička" na vrásky - uvoľňujú svaly zodpovedné za vznik mimických vrások 

3. Transportné - prenášajú aktívne látky obsahujúce v sére do hlbokých vrstiev kože, vďaka čomu začína regenerácia, vyživenie a ochrana od základov

 

Nutrivi voda - pre dodatočné zvýšenie blahodárnych účinkov séra, bolo toto kozmeceutikum vyrobené na báze jedinečného nosiča aktívnych látok, vody s hexagonálnou štruktúrov, vyvinutou pre výhradné používanie výrobcom, ktorá podporuje prenos živín do hĺbky buniek, a tiež ich zvlhčuje a zbavuje ťažkých kovov.

usetrite postovne

doprava 30

ty si naturalne

Pridajte sa k naším odberateľom a buďte medzi prvými, ktorí sa dozvedia o našich novinkách, akciách a exkluzívnych ponukách.

Rešpektujeme vaše súkromie. Prihlásením na odber súhlasíte s podmienkami pre ochranu osobných údajov