Vedci WellU vyvinuli unikátnu metódu extrakcie prírodných peptidov. Produkty WellU obsahujú až 100x viacej biologicky aktívnych peptidov než produkty iných značiek.

 

Kozmetika versus Kozmeceutika

Kozmetika:

Kolagén = vďaka svojej veľkosti cca 1000 aminokyselín, zostáva na pokožke ako proteínová "sieťka" a chráni pred vysúšaním, má teda skôr ochrannú a ošetrujúcu funkciu.

 

Kozmeceutiká

BIOPEPTIDE Complex = krátke peptidy (t.j. molekuly) o veľkosti 9-27 aminokyselín, ktoré majú schopnosť prenikať do hlbších vrstiev kože t.j.transdermálne, a podporovať tak obnovu tela vlastného kolagénu.

 

Najúčinnejšie anti-aging prípravky na svete:

Rybie peptidy BUDÚCNOSŤ svetovej kozmetológie

 

Výsledky vedeckých výskumov zverejnené v "Journal of biomedicine and Biotechnology" dokazujú, že peptidy rybieho kolagénu kozmeceutík Larens získané z rybích koží sú schopné preniknúť cez ľudskú pokožku (tzv.epitel) až do škáry, kde aktivujú tvorbu fibroplastov a urýchľujú syntézu kolagénu.

 

Čím je WellU výnimočná?

 

BIOPEPTIDE Complex

 

- je najúčinnejší spojenec v procese spomaľovania starnutia

- "inžinier" kolagénu v koži, kĺboch, šlachách, kostiach a všetkých orgánoch

- mnohostranný liek na ochabnutú, povädnutú a málo hebkú pokožku, krehké nechty, vlasy bez lesku, krehké kosti, slabé kĺby a šlachy, oslabenú imunitu, nepríjemnú bolesť a opakujúce sa zápaly

- je základom kozmeceutík LARENS a nutraceutík NUTRIVI

 

WellU vlastní ako jediná firma na svete patent na získanie bioaktívneho kolagénu a rybích peptidov.

 

Priaznivé účinky BIOPEPTIDE Complex:

 

- významné zvýšenie tvorby kolagénu, elastínu, kyseliny hyaluronovej, prospešné pre kožu a mnoho orgánov v našom organizme o.t. kosti, kĺby, chrupavky, vlasy, nechty a mnoho ďalších

- blokovanie aktivity enzýmov starnutia

- hĺbková regenerácia, výživa a starostlivosť o pokožku, ktorá pod vplyvom komplexu z prírodných peptidov vyrovnáva svoju štruktúru a farebný tón, získáva pevnosť, pružnosť a hydratáciu

- analgetické účinky, zmierňujúce účinky nepríjemného okolia, vonkajších faktorov alebo mechanických zranení

- regulácia angiogenézie (tvorba kapilár)

 

usetrite postovne

doprava 30

ty si naturalne

Pridajte sa k naším odberateľom a buďte medzi prvými, ktorí sa dozvedia o našich novinkách, akciách a exkluzívnych ponukách.

Rešpektujeme vaše súkromie. Prihlásením na odber súhlasíte s podmienkami pre ochranu osobných údajov