1. NAJväčšia BIOkompatibilita s ľudským telom
  2. ODOlnosť (chemická a fyzikálna)
  3. BEZpečnosť na rozdiel od hovädzieho a bravčového sa neprenášajú vírusy na človeka
  4. BEZchybnosť na rozdiel od mäsa, rybia koža neobsahuje ťažké kovy
  5. CENAMInokyseliny (esenciálne a neesenciálne)

Oplatí sa vedieť!

Tzv. rastlinný kolagén je výhradne marketingový ťah-termín.

 

Akým spôsobom sa kolagén spracováva?

  • RYBÍ - NIE JE NUTNÁ TEPELNÁ ÚPRAVA tzv. "Extrakcia za studena"

Rybí kolagén má vysokú účinnosť a vstrebateľnosť. Je zachovaná štruktúra tzv. trojitej skrutkovice kolagénu.

 

  • Hovädzí, bravčový, konský - spracováva sa tepelne.

Má preto nízku účinnosť a vstrebateľnosť, a rozpadnuté kolagénne vlákna.

 

Prečo kolagén?

  1. je základnou súčasťou živočíšných tkanív (šľachy, väzivo)
  2. najrozšírenejšia bielkovina (proteín) v tele
  3. tvorený aminokyselinami

Funkcia:

udržuje tvar a pevnosť, HYDRATUJE a podieľa sa na hojení rán

 

!Po 25. roku života tvorba kolagénu klesá!

 

Produkty LARENS a NUTRIVI majú najvyššiu koncentráciu rybích aminokyselín a peptidov.

 

A ktoré to sú konkrétne ryby?

  1. TOLSTOLOBIK sladkovodná ryba, živí sa riasami a pochádza z ekologických fariem v Maďarsku
  2. AMUR sladkovodná ryba, živí sa planktónom, pochádza z ekologických fariem v Maďarsku
  3. LOSOS ATLANTICKÝ v najvyššej kvalite, z voľného mora, BIO-certifikácia

- koža týchto troch druhov rýb je základnou surovinou pre naše produkty

- spracovávajú sa patentovanou technológiou "extrakciou za studena"

- všetky zložky zostávajú v bioaktívnej forme

 

- je to NOVÁ ÉRA KOLAGÉNU

usetrite postovne

doprava 30

ty si naturalne

Pridajte sa k naším odberateľom a buďte medzi prvými, ktorí sa dozvedia o našich novinkách, akciách a exkluzívnych ponukách.

Rešpektujeme vaše súkromie. Prihlásením na odber súhlasíte s podmienkami pre ochranu osobných údajov