Prečo hovoríme pri WellU:

 

-o novej generácii omladenia pleti

-bezpečnej neinvazívnej účinnej metóde ošetrenia pleti

-že je alternatívou botoxu

- a v neposlednom rade, že sa jedná o prelom v oblasti kozmetiky a medicíny?

 

V laboratóriách WellU sa používajú technológie, ktoré sú založené na získavaní prírodných výťažkov z rastlín a byliniek, a vo svetovom merítku patria TOP zložky získávané

z vybraných druhov sladkovadných a morských rýb. 

Jedinečnosť spočíva v tom, že sa získavajú metódou extrakcie za studena, ktorá umožňuje zachovať biologickú aktivitu prírodných aktívnych látok v koži rýb. (ostatné kolagény hovädzie, bravčové a pod., sa prevaria a tým strácajú jeho pôvodnú štruktúru). Ich rôznorodosť má priamy vplyv na opravné procesory v ľudskej koži a má tiež široké uplatnenie v Nutraceutikách - novom odvetví na podporu regeneračných a liečebných procesov.

 

Objavenie metódy získávania kolagénu z rybích koží (losos, amur, tolstolobik), ktorá umožňuje zachovať štruktúru sa stal jedným z najzaujímavejších objavov biochémie 20.storočia. Podľa mnohých je to pravdepodobne jeden z najväčších objavov svetovej kozmetológie a biotechnológie bielkovín.

 

Čo sú peptidy?

 

Peptidy nie sú nič iného než bioaktívne reťazce amynokyselín, ktoré zvyšujú sekréciu ľudského rastového hormónu. Podporujú tiež metabolizmus tuku, rast kostí a nárast svalovej hmoty.

 

Prečo revolúcia bez skalpela?

Synergický účinok týchto troch látok prináša unikátnu činnosť:

 

1. BIOAKTÍVNY KOLAGÉN

-kolagén je najdôležitejšou zložkou v ľudskom tele. Tvorí 30% z celkovej hmotnosti bielkovín. Je zodpovedný za elasticitu, pevnosť a správnu mieru hydratácie kože ako aj za obnovu buniek.

 

2. PEPTIDOVÝ KOMPLEX

-vedci WellU Group vyvinuli unikátnu metódu extrakcie prírodných peptidov. Naše produkty obsahujú až 100x viacej biologicky aktívnych peptidov než produkty ostatných značiek.

 

3. NUTRIVI VODA

je základom všetkých kozmetických prípravkoch Larens a peptidového drinku Nutrivi. Voda je v organizme nosičom a zásobárňou informácií.

 

LARENS kozmeceutiká a NUTRIVI nutraceutiká

-ich základom sú biologicky aktívne peptidy z kože rýb, používaním týchto produktov sa obnovujú procesy celého tela a v produktoch WellU nie sú parabény a ani iné škodlivé látky, produkty nie sú testované na zvieratách!

usetrite postovne

doprava 30

ty si naturalne

Pridajte sa k naším odberateľom a buďte medzi prvými, ktorí sa dozvedia o našich novinkách, akciách a exkluzívnych ponukách.

Rešpektujeme vaše súkromie. Prihlásením na odber súhlasíte s podmienkami pre ochranu osobných údajov