Wellu, špecialisti na kozmeceutiká

Spoločnosť WellU je švajčiarsko-poľská špecializovaná značka kozmeceutík LARENS a výživových doplnkov NUTRIVI.

Produkty WellU sú určené pre zdravú, prirodzenú starostlivosť o pleť. Kozmeceutiká majú unikátny charakter "Biopeptidy Complex" - zdroj, prírodných peptidov, rybieho kolagénu, nazývaných budúcnosťou medicíny a kozmetológie.

Toto pomenovanie, získali kozmeceutiká LARENS v Bruseli na veľtrhu nových technológií Brussels Eureka. Jedná sa o cenu udelenú len prelomovým vedeckým objavom. Je aj mnoho ďalších, veľmi prestížnych ocenení, ktoré získava za unikátne zloženie.

Pri výrobe LARENS sú použité tie najkvalitnejšie zložky v optimálnych koncentráciách.

Kozmeceutiká sa stali obľúbenými na estetických klinikách a taktiež v dermatológii, vďaka svojim rýchlym, liečebno-hojacim účinkom.

Svojim unikátnym zložením získali radu ocenení na európskych trhoch.

Les Nouvelles Esthétiques- zlatá medaila,Interbeauty - zlatý pohár a mnoho ďalších ....

WellU si zakladá na bezpečnosti a je maximálne ohľaduplná k planéte, preto vlastní certifikáty Swiss control kvality, Eco, Paraben, SLS free a produkty nie sú testované na zvieratách.

 

Spoločnosť WellU, sa taktiež zaujíma o zdravie a zdravý, životný štýl a vo svojom portfoĺiu má unikátne nutraceutiká a Peptidové driny tiež v tej najvyššej kvalite a technológii. Obsahujú rovnako prírodné peptidy rybieho kolagénu.

Tyčinky SLIM FOOD je plnohodnotné jedlo pripravené na konzumáciu v podobe tyčiniek podporujúcich zdravé stravovanie a zdravý životný štýl.

 

Zdravie, krása a vysoká kvalita života to sú základy filozofie spoločnosti WellU, ktoré sa zhmotňujú v kozmeceutikách LARENS, LARENS Professional a nutraceutikách NUTRIVI.

V inovatívnych produktoch značiek WellU nájdete to najcennejšie: inovatívne spojenie múdrosti prírody a vedeckých úspechov, kvalita a bezpečnosť používania a zaručené efekty.

 

Otáčanie ručičiek biologických hodín” sa stalo mottom spoločnosti WellU, produkty LARENS = nástroj ku skroteniu procesu stárnutia.

usetrite postovne

doprava 30

ty si naturalne

Pridajte sa k naším odberateľom a buďte medzi prvými, ktorí sa dozvedia o našich novinkách, akciách a exkluzívnych ponukách.

Rešpektujeme vaše súkromie. Prihlásením na odber súhlasíte s podmienkami pre ochranu osobných údajov